27.06.2017

«То все наговори»! – відповідає на усі звинувачення «активістка» Таїса Гайда

Гайда
Таїсія Гайда

Ви знайомі з концепцією «вікно Овертона»? Спочатку щось стає можливим, потім – прийнятним, згодом – нормальним чи навіть необхідним. І наступає день, коли вже жодним чином ніхто не здивується.

У скрутний для країни час, коли гинуть люди, а життя тисяч людей опиняється під загрозою, завжди знаходяться шахраї, які прагнуть нажитись на людському горі, використовуючи доброту та патріотизмом українців.

З першого погляду може здатися, що українців вразив вірус волонтерства. Проте в багатьох випадках це цинічний бізнес псевдоблагодійних фондів, громадських організацій, та окремих осіб.

Займаються таким безнесом особи, які не знайшли себе в житті і вміють тільки мітингувати, руйнувати, критикувати та люструвати. Їх ще називають "професійними революціонерами".

Нічим і нікому не відома до Майдану Таїсія Гайда зі звичайного села Вінницької області, на тлі гострих та переламних подій в Україні стає "зіркою" місцевого майдану. Потім її ж брати по духу та друзі «по мікрофону» звинуватили Гайду в крадіжці грошей, які майданівці назбирали в людей.

Але то все наговори, як каже сама Гайда.

Взагалі риторика я не я, і хата не моя, стала головною думкою, яка супроводжує її скандальну, хоч і коротку біографію активіста.

Порядна безробітна мати, дружина, волонтер та борець за правду всього упродовж кількох років регулярно потрапляє у скандали з крадіжкою грошей, торгівлею людьми, краденими грошима, новими авто, проплаченими акціями і публічним безпідставним ображанням відомих осіб.

Таїса Гайда швидко зрозуміла, що сила крику та психологія натовпу є набагато ефективнішим механізмом впливу, ніж сила думки та аргументів.

На жаль, Революція Гідності підійняла на поверхню групи професійних провокаторів, які добре розуміються у кримінально-політичному бізнесі, який полягає у здирництві. І той факт, що такий бізнес можливий, говорить про існуючий попит на такі послуги.

До речі, Таїса Гайда фактично вважається громадянином іншої країни та про всяк випадок навчає своїх дітей за кордоном. Така ось собі патріотична страховка). Не подумайте що зрада!

Читайте також:
Скандали як бізнес
Кто такая Таисия Гайда, устраивающая скандалы в Виннице